Arašídové máslo jemné - Šufan - 330g
Pokud byste si mohli z Šufanova portfolia vybrat jen jedno ořechové máslo, doporučení většiny z vás by padlo na 100% arašídové máslo. Poctivě pražené, jemně pomleté arašídy a nic navíc! Skvělé nejen na peanut butter & jelly sendvič.
Arašídové máslo jemné
V chuti čistého arašídového másla bez zbytečných ingrediencí se není za co schovávat, všechno se odvíjí od napražení arašídů. To mají v Šufanu pevně pod kontrolou a proto má jejich máslo krásně zlatavý odstín, je dokonale roztíratelné a přirozeně nasládlé bez stopy hořkosti. Připomíná chuť tradičních amerických arašídových másel.
Slušet mu to bude v kaších, smoothies i na toastech a přímo neodolatelné je, když si do něj namáčíte kousky ovoce. Své využití arašídové máslo najde i při vaření, zejména, pokud si potrpíte na asijskou kuchyni, a při pečení.
Složení:
Pražené arašídy 100 %.
Výživové údaje na 100 g výrobku:
Tuky 49 g
Nasycené MK 6,5 g
Sacharidy 19 g
Z toho cukry 6,7 g
Bílkoviny 29 g
Sůl 0 g
Země původu surovin:
Argentina
Alergeny:
Může obsahovat stopy sezamu a ostatních ořechů.
Skladujte v suchu, chraňte před slunečním zářením. Spotřebujte do 30 dní od otevření.
Olej na povrchu je přirozeným jevem. Promíchejte.
Výrobce: ŠUFAN s.r.o.
Použití:
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Všechno to začalo v roce 2011, kdy Marek s Matějem jeli objevovat Ameriku do Kanady. A že objevili. Někde mezi zahradničením, opravováním aut, obkládáním koupelen, pokrýváním střech a stavebními montážemi se jim plnil sen o svobodě a cestování. Ochutnávali půvab místní přírody a taky ořechová másla, která představovala pro všechny místní horaly a dobrodruhy přísun ultimátní energie.
Když si Matěj po návratu do ČR takhle jednou procházel regály v supermarketu s s cílem potěšit svou ženu oblíbeným dárkem, zastesknul si po chuti jemných ořechových másel, jaké pamatoval ze svých cest za americkým snem. Nezávisle na tom už Marek nosil myšlenku o výrobě vlastních ořechových másel tady v Česku. Jednak mu samotnému moc chyběla a také cítil volnou příležitost na trhu.
Stesk po skutečně dobrém máslu vyvrcholil v roce 2014, kdy se kluci rozhodli prorazit na ořechovém trhu a založili značku Šufan.