Granola čokoládová - Šufan - 420g
První opravdu čokoládová granola! I takto by se daly popsat tyto ořechovým máslem lahodně zapečené kousky plné pořádných lískových ořechů a Šufanovi řemeslné tmavé čokolády. Zkrátka recept na skvělé ráno v jednom sáčku.
Granola čokoládová
Pokud si potrpíte na chuť prvotřídní tmavé čokolády a rádi si po ránu zakřupete, Šufanovu bezlepkovou čokoládovou granolu stvořili přesně pro vás. A když řeknou čokoládovou, mají tím na mysli opravdu hodně, hodně čokolády. Tu si totiž vyrábí v Šufanu sami podle řemeslných postupů a výsledek stojí za to. Vzniká z výběrových kakaových bobů z Peru, které nejprve šetrně napraží a pak dojemna melou v melanžéru. Kromě toho zapékají granolu ořechovým máslem, sladí medem, nešetří blanšírovanými lískovými ořechy z pobřeží Černého moře a nezapomínají ani na nálož chia a lněných semínek.
Všechny granoly jsou také pověstné pro své velké kusy (nečekejte žádnou drť) a nepřeslazenou chuť. I když je to jasná snídaňová volba, těžko se jí odolává i coby svačině kdykoliv během dne.
Složení:
Bezlepkové ovesné vločky, kokos, Bio sedmdesátiprocentní čokoláda 11‚5 % (kakaové boby, sušená třtinová šťáva, kakaové máslo), med, rýžový sirup, lískové ořechy, slunečnicová pasta, lněná semínka, chia semínka (Salvia Hispanica), kakaový prášek, sůl.
Výživové údaje na 100 g výrobku:
Tuky 30,6 g
Nasycené MK 14,9 g
Sacharidy 44,2 g
Z toho cukry 18,7 g
Bílkoviny 10,4 g
Sůl 0,2 g
Alergeny:
Může obsahovat stopy arašídů, sezamu a ostatních skořápkových plodů.
Skladujte v suchu, chraňte před přímým slunečním zářením. Spotřebujte do 30 dní od otevření.
Výrobce: ŠUFAN s.r.o.
Použití:
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Všechno to začalo v roce 2011, kdy Marek s Matějem jeli objevovat Ameriku do Kanady. A že objevili. Někde mezi zahradničením, opravováním aut, obkládáním koupelen, pokrýváním střech a stavebními montážemi se jim plnil sen o svobodě a cestování. Ochutnávali půvab místní přírody a taky ořechová másla, která představovala pro všechny místní horaly a dobrodruhy přísun ultimátní energie.
Když si Matěj po návratu do ČR takhle jednou procházel regály v supermarketu s s cílem potěšit svou ženu oblíbeným dárkem, zastesknul si po chuti jemných ořechových másel, jaké pamatoval ze svých cest za americkým snem. Nezávisle na tom už Marek nosil myšlenku o výrobě vlastních ořechových másel tady v Česku. Jednak mu samotnému moc chyběla a také cítil volnou příležitost na trhu.
Stesk po skutečně dobrém máslu vyvrcholil v roce 2014, kdy se kluci rozhodli prorazit na ořechovém trhu a založili značku Šufan.