Granola jahodová - Šufan - 400g
Křupavá granola s nádechem léta, stvořená pro všechny, kdo nedají dopustit na chuť jahod.
Granola jahodová
Představujeme vám granolu, díky které si budete nařizovat budík s úsměvem. Je plná velkých a krásně křupavých kusů, kokosových plátků, semínek, pufovaných jáhlů a hlavně jahod a kešu ořechů. Protože u Šufana chtěli, abyste jahody cítili v každém soustu, sáhli po lyofilizovaných neboli mrazem sušených. Ty svou chutí, barvou a obsahem živin připomínají čerstvě utržené. Kešu v Šufanově jahodové bezlepkové granole také nepřehlédnete – jsou pořádně velké a krásně bílé, v chuti smetanové. Zkrátka poctivost na druhou.
Kromě toho granolu zapékají ořechovým máslem a sladí velmi obezřetně medem. I když je to jasná snídaňová volba, těžko se jí odolává i coby svačině kdykoliv během dne.
Složení:
Bezlepkové ovesné vločky, kokos, slunečnicová semínka, med, rýžový sirup, jáhly, lyofilizované jahody 4‚6 %, kešu ořechy, sezamová semínka, pufované jáhly, sůl.
Výživové údaje na 100 g výrobku:
Tuky 27,5 g
Nasycené MK 13,9 g
Sacharidy 49,6 g
Z toho cukry 22 g
Bílkoviny 10,5 g
Sůl 0,2 g
Alergeny:
Může obsahovat stopy arašídů, sezamu a ostatních skořápkových plodů.
Skladujte v suchu, chraňte před přímým slunečním zářením. Spotřebujte do 30 dní od otevření.
Výrobce: ŠUFAN s.r.o.
Použití:
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Všechno to začalo v roce 2011, kdy Marek s Matějem jeli objevovat Ameriku do Kanady. A že objevili. Někde mezi zahradničením, opravováním aut, obkládáním koupelen, pokrýváním střech a stavebními montážemi se jim plnil sen o svobodě a cestování. Ochutnávali půvab místní přírody a taky ořechová másla, která představovala pro všechny místní horaly a dobrodruhy přísun ultimátní energie.
Když si Matěj po návratu do ČR takhle jednou procházel regály v supermarketu s s cílem potěšit svou ženu oblíbeným dárkem, zastesknul si po chuti jemných ořechových másel, jaké pamatoval ze svých cest za americkým snem. Nezávisle na tom už Marek nosil myšlenku o výrobě vlastních ořechových másel tady v Česku. Jednak mu samotnému moc chyběla a také cítil volnou příležitost na trhu.
Stesk po skutečně dobrém máslu vyvrcholil v roce 2014, kdy se kluci rozhodli prorazit na ořechovém trhu a založili značku Šufan.