Jahodová kaše s bílou čokoládou - Šufan - 250g
Snídaňová kaše s poctivým složením pro všechny, kdo chtějí přivítat den s plným žaludkem, dostatkem energie a chutí jahod na rtech.
Jahodová kaše s bílou čokoládou
Aby byla Šufanova jahodová kaše ve zkratce vším, co vaše tělo po ránu potřebuje, nebáli se do Šufanova snídaňového klubu přizvat odbornou posilu, nutriční specialistku Andrejku Mokrejšovou. A výsledek? Vyvážený poměr živin, božská chuť a žádná spousta cukru.
Základ prvotřídní snídaně tvoří jemné bezlepkové vločky zapečené slunečnicovým máslem a pražené kešu ořechy úctyhodné velikosti. Hvězdným duem je pak kombinace kvalitní bílé čokolády, kterou si hezky od základu vyrábějí ve vlastní čokoládovně, a lyofilizovaných jahodových plátků. Těmi rozhodně nešetřili, a tak vám bude každá lžička připomínat letní snídaně na zahradě. Nezapomněli ani na semínka a trošku medu na doslazení.
Aby byla vaše snídaně opravdu dokonale vyvážená, můžete se inspirovat radou Andrejky a doplnit ji jogurtem nebo skyrem a kousky čerstvého ovoce.
S balením si připravíte 5 poctivých porcí.
Složení:
Bezlepkové ovesné vločky, slunečnicová pasta, pražené kešu ořechy, bílá čokoláda 10 % (sušené plnotučné mléko, kakaové máslo, třtinový cukr), lyofilizované jahody 5 %, chia semínka (salvia hispanica), sezamová semínka, med.
Výživové údaje na 100 g výrobku:
Tuky 23,4 g
Nasycené MK 5,6 g
Sacharidy 44,1 g
Z toho cukry 10,3 g
Bílkoviny 14,2 g
Sůl 0 g
Alergeny:
Může obsahovat stopy arašídů, a ostatních skořápkových plodů.
Skladujte v suchu, chraňte před přímým slunečním zářením. Spotřebujte do 30 dní od otevření.
Výrobce: ŠUFAN s.r.o.
Použití:
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Všechno to začalo v roce 2011, kdy Marek s Matějem jeli objevovat Ameriku do Kanady. A že objevili. Někde mezi zahradničením, opravováním aut, obkládáním koupelen, pokrýváním střech a stavebními montážemi se jim plnil sen o svobodě a cestování. Ochutnávali půvab místní přírody a taky ořechová másla, která představovala pro všechny místní horaly a dobrodruhy přísun ultimátní energie.
Když si Matěj po návratu do ČR takhle jednou procházel regály v supermarketu s s cílem potěšit svou ženu oblíbeným dárkem, zastesknul si po chuti jemných ořechových másel, jaké pamatoval ze svých cest za americkým snem. Nezávisle na tom už Marek nosil myšlenku o výrobě vlastních ořechových másel tady v Česku. Jednak mu samotnému moc chyběla a také cítil volnou příležitost na trhu.
Stesk po skutečně dobrém máslu vyvrcholil v roce 2014, kdy se kluci rozhodli prorazit na ořechovém trhu a založili značku Šufan.