Kešu pražené solené - Šufan - 500g
Kešu, na kterých si budete pochutnávat za odměnu. Skvěle napražené, křupavé a v neodolatelném kabátku z jemně namleté himalájské soli.
Kešu pražené solené
Solené kešu ořechy jsou tak trochu vlajkovou dobrotou od Šufanu – téměř každý den se jejich vůně rozline Šufanovou pražírnou. Zákazníkům se v Šufanu ani trochu nediví, protože takové kešu jen tak někde neochutnáte.
Kešu dováží z Vietnamu nebo Pobřeží slonoviny v jedné z největších velikostí na trhu W240, a proto vypadají opravdu královsky. Jsou zářivě bílé, během pražení ale získají neméně lákavý zlatavý odstín. Ořechy praží co nejšetrněji, za nižších teplot, dokud nevyladí jejich chuť k dokonalosti. Pomyslnou třešničkou na dortu je pak samotné solení. Používají prvotřídní himalájskou sůl, kterou umelou na jemný pudr. A ořechový zázrak je na světě.
Složení:
Pražené kešu ořechy 99 %, himalájská sůl 1 %.
Výživové údaje na 100 g výrobku:
Tuky 44,6 g
Nasycené MK 8,6 g
Sacharidy 23,8 g
Z toho cukry 7,4 g
Bílkoviny 19,8 g
Sůl 1 g
Země původu surovin:
Vietnam/Pobřeží slonoviny
Alergeny:
Může obsahovat stopy arašídů, sezamu a ostatních skořápkových plodů.
Skladujte v suchu, chraňte před přímým slunečním zářením. Spotřebujte do 30 dní od otevření.
Výrobce: ŠUFAN s.r.o.
Použití:
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Všechno to začalo v roce 2011, kdy Marek s Matějem jeli objevovat Ameriku do Kanady. A že objevili. Někde mezi zahradničením, opravováním aut, obkládáním koupelen, pokrýváním střech a stavebními montážemi se jim plnil sen o svobodě a cestování. Ochutnávali půvab místní přírody a taky ořechová másla, která představovala pro všechny místní horaly a dobrodruhy přísun ultimátní energie.
Když si Matěj po návratu do ČR takhle jednou procházel regály v supermarketu s s cílem potěšit svou ženu oblíbeným dárkem, zastesknul si po chuti jemných ořechových másel, jaké pamatoval ze svých cest za americkým snem. Nezávisle na tom už Marek nosil myšlenku o výrobě vlastních ořechových másel tady v Česku. Jednak mu samotnému moc chyběla a také cítil volnou příležitost na trhu.
Stesk po skutečně dobrém máslu vyvrcholil v roce 2014, kdy se kluci rozhodli prorazit na ořechovém trhu a založili značku Šufan.