Kokosová hnízda s čokoládou - Šufan - 170g
70% tmavá řemeslná čokoláda, křehké kokosové plátky, semínka a přirozeně sladké španělské mandle… Seznamte se s vaší novou nejoblíbenější dobrotou od Šufanu v balení 170g.
Kokosová hnízda s čokoládou
Kokosová hnízda jsou inovativní dobrotou, kterou v Česku jinde neochutnáte. S každým dokřupava propečeným kouskem vás čeká pořádná nálož chuti i energie, což z hnízd dělá všestranného parťáka do hor, školy i práce.
Protože si v Šufanu neradi hrají na chemickou laboratoř, ve složení najdete jen poctivé suroviny prvotřídní kvality, z kterých se vám nezašmodrchá jazyk. Směs obsahuje šťavnaté a křehké kokosové chipsy, slunečnicová a dýňová semínka a loupané mandle. A na co rozhodně nejde zapomenout – každý kousek je přelitý štědrou porcí naší vlastní čokolády. Aby hnízda držela pohromadě a byla příjemně sladká, zapékají je rýžovým sirupem a třtinovým cukrem. Jednoduché, a přitom dokonalé.
Kokosová hnízda jsou skvělá jen tak, ale také s jogurtem, mlékem či tvarohem a čerstvým ovocem. Nebo džemem… Zkrátka vás nepřestanou bavit.
Složení:
Kokos chips 51 %, Bio sedmdesátiprocentní čokoláda 12 % (kakaové boby, kakaové máslo, sušená třtinová šťáva), slunečnicová semínka, rýžový sirup, třtinový cukr, mandle loupané, slunečnicová pasta, dýňová semínka, sůl.
Výživové údaje na 100 g výrobku:
Tuky 50,2 g
Nasycené MK 32,5 g
Sacharidy 32,9 g
Z toho cukry 17,2 g
Bílkoviny 9,8 g
Sůl 0,1 g
Může obsahovat stopy arašídů, sezamu a ostatních skořápkových plodů.
Skladujte v suchu, chraňte před přímým slunečním zářením. Spotřebujte do jednoho týdne po otevření.
Výrobce: ŠUFAN s.r.o.
Použití:
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Všechno to začalo v roce 2011, kdy Marek s Matějem jeli objevovat Ameriku do Kanady. A že objevili. Někde mezi zahradničením, opravováním aut, obkládáním koupelen, pokrýváním střech a stavebními montážemi se jim plnil sen o svobodě a cestování. Ochutnávali půvab místní přírody a taky ořechová másla, která představovala pro všechny místní horaly a dobrodruhy přísun ultimátní energie.
Když si Matěj po návratu do ČR takhle jednou procházel regály v supermarketu s s cílem potěšit svou ženu oblíbeným dárkem, zastesknul si po chuti jemných ořechových másel, jaké pamatoval ze svých cest za americkým snem. Nezávisle na tom už Marek nosil myšlenku o výrobě vlastních ořechových másel tady v Česku. Jednak mu samotnému moc chyběla a také cítil volnou příležitost na trhu.
Stesk po skutečně dobrém máslu vyvrcholil v roce 2014, kdy se kluci rozhodli prorazit na ořechovém trhu a založili značku Šufan.