Kokosová hnízda s kešu - Šufan - 170g
Hravá a jedinečná kombinace kokosu, semínek a opravdu velkých kešu ořechů. Dokonale propečená a křupavá svačinka na každý den. Seznamte se s vaší novou nejoblíbenější dobrotou od Šufanu v balení 170g.
Kokosová hnízda s kešu
Kokosová hnízda jsou inovativní dobrotou, kterou v Česku jinde neochutnáte. S každým dokřupava propečeným kouskem vás čeká pořádná nálož chuti i energie, což z hnízd dělá všestranného parťáka do hor, školy i práce.
Protože si v Šufanu neradi hrají na chemickou laboratoř, ve složení najdete jen poctivé suroviny prvotřídní kvality, z kterých se vám nezašmodrchá jazyk. Směs obsahuje šťavnaté a křehké kokosové chipsy, slunečnicová a chia semínka a výstavní kešu ořechy kalibrace W320, které jsou už pořádně velké. Čerstvé kešu dováží z Vietnamu nebo Pobřeží Slonoviny a sami si je pak bez použití oleje šetrně praží pro výraznou chuť i vůni. Není divu, že jsou hlavní hvězdou i v případě kokosových hnízd. Aby hnízda držela pohromadě a byla příjemně sladká, zapékají je rýžovým sirupem a třtinovým cukrem. Jednoduché, a přitom dokonalé.
Kokosová hnízda jsou skvělá jen tak, ale také s jogurtem, mlékem či tvarohem a čerstvým ovocem. Nebo džemem… Zkrátka vás nepřestanou bavit.
Složení:
Kokos chips 53‚5 %, rýžový sirup‚ třtinový cukr, kešu ořechy 16 %, slunečnicová semínka, chia semínka, (salvia hispanica), sůl.
Výživové údaje na 100 g výrobku:
Tuky 46,9 g
Nasycené MK 32,4 g
Sacharidy 37 g
Z toho cukry 22,4 g
Bílkoviny 9,3 g
Sůl 0,1 g
Může obsahovat stopy arašídů, sezamu a ostatních skořápkových plodů.
Skladujte v suchu, chraňte před přímým slunečním zářením. Spotřebujte do jednoho týdne po otevření.
Výrobce: ŠUFAN s.r.o.
Použití:
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Všechno to začalo v roce 2011, kdy Marek s Matějem jeli objevovat Ameriku do Kanady. A že objevili. Někde mezi zahradničením, opravováním aut, obkládáním koupelen, pokrýváním střech a stavebními montážemi se jim plnil sen o svobodě a cestování. Ochutnávali půvab místní přírody a taky ořechová másla, která představovala pro všechny místní horaly a dobrodruhy přísun ultimátní energie.
Když si Matěj po návratu do ČR takhle jednou procházel regály v supermarketu s s cílem potěšit svou ženu oblíbeným dárkem, zastesknul si po chuti jemných ořechových másel, jaké pamatoval ze svých cest za americkým snem. Nezávisle na tom už Marek nosil myšlenku o výrobě vlastních ořechových másel tady v Česku. Jednak mu samotnému moc chyběla a také cítil volnou příležitost na trhu.
Stesk po skutečně dobrém máslu vyvrcholil v roce 2014, kdy se kluci rozhodli prorazit na ořechovém trhu a založili značku Šufan.