Lískový ořech s tmavou čokoládou - Šufan - 190g
To nejpoctivější lískoořechové máslo pod sluncem, plné 70% řemeslné čokolády a s nízkým podílem cukru.
Lískový ořech s tmavou čokoládou
V čem je Šufanovo lísko-čokoládové máslo tak výjimečné? Vyrábí ho z blanšírovaných lískových ořechů prvotřídní kvality, které si na přímo dováží z tureckého pobřeží Černého moře a šetrně je napraží tak, aby naplno vynikla jejich chuť. A pak už jen přidají jejich lahodnou tmavou čokoládu, vyráběnou hezky od základu z výběrových kakaových bobů, a špetku himalájské soli.
Zkrátka žádný cukr s kakaovým práškem a pochybnými éčky, ale pořádný ořechový krém, který nesmí chybět u žádné snídaně nebo pečení.
Složení:
Pražené lískové ořechy 70 %, Bio sedmdesátiprocentní čokoláda 30 % (kakaové boby, kakaové máslo, sušená třtinová šťáva) a himalájská sůl.
Výživové údaje na 100 g výrobku:
Tuky 49,5 g
Nasycené MK 7,3 g
Sacharidy 22,7 g
Z toho cukry 10,4 g
Bílkoviny 13,4 g
Sůl 0,05 g
Země původu surovin:
Turecko
Alergeny:
Může obsahovat stopy arašídů, sezamu a ostatních ořechů.
Skladujte v suchu, chraňte před slunečním zářením. Spotřebujte do 30 dní od otevření.
Bílé skvrny kakaového másla na povrchu vznikají přirozeně a nejsou na závadu.
Výrobce: ŠUFAN s.r.o.
Použití:
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Všechno to začalo v roce 2011, kdy Marek s Matějem jeli objevovat Ameriku do Kanady. A že objevili. Někde mezi zahradničením, opravováním aut, obkládáním koupelen, pokrýváním střech a stavebními montážemi se jim plnil sen o svobodě a cestování. Ochutnávali půvab místní přírody a taky ořechová másla, která představovala pro všechny místní horaly a dobrodruhy přísun ultimátní energie.
Když si Matěj po návratu do ČR takhle jednou procházel regály v supermarketu s s cílem potěšit svou ženu oblíbeným dárkem, zastesknul si po chuti jemných ořechových másel, jaké pamatoval ze svých cest za americkým snem. Nezávisle na tom už Marek nosil myšlenku o výrobě vlastních ořechových másel tady v Česku. Jednak mu samotnému moc chyběla a také cítil volnou příležitost na trhu.
Stesk po skutečně dobrém máslu vyvrcholil v roce 2014, kdy se kluci rozhodli prorazit na ořechovém trhu a založili značku Šufan.