Mandle pražené solené Španělsko - Šufan - 200g
Příjemně sladké španělské mandle poprášené himalájskou solí umletou na jemný pudr. Lepší duo nenajdete.
Mandle pražené solené Španělsko
Šufanovi pražené solené mandle jsou jedinečnou dobrotou, která způsobuje cukání ruky, která se až do posledního ořechu ne a ne zastavit. A v čem se skrývá jejich tajemství?
Mandle dovážejí jedině ze Španělska, kde si vyhlídli příjemně sladkou odrůdu, která se s nejrozšířenější kalifornskou nedá srovnávat. Jádra jsou větší a chuťově zajímavější. Jinými slovy, vaše chuťové pohárky čeká pořádně vášnivé flamenco. Mandle jsou pražené co nejšetrněji, za nižších teplot, dokud nevyladí jejich chuť k dokonalosti. Pomyslnou třešničkou na dortu je pak samotné solení. Používají prvotřídní himalájskou sůl, kterou umelou na jemný pudr. A ořechový zázrak je na světě.
Složení:
Pražené mandle jádra 99 %, himalájská sůl 1 %.
Výživové údaje na 100 g výrobku:
Tuky 57,4 g
Nasycené MK 4,4 g
Sacharidy 5,4 g
Z toho cukry 4,1 g
Vláknina 9,5 g
Bílkoviny 22,4 g
Sůl 1,7 g
Španělsko
Alergeny:
Může obsahovat stopy arašídů, sezamu a ostatních skořápkových plodů.
Skladujte v suchu, chraňte před přímým slunečním zářením. Spotřebujte do 30 dní od otevření.
Výrobce: ŠUFAN s.r.o.
Použití:
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Všechno to začalo v roce 2011, kdy Marek s Matějem jeli objevovat Ameriku do Kanady. A že objevili. Někde mezi zahradničením, opravováním aut, obkládáním koupelen, pokrýváním střech a stavebními montážemi se jim plnil sen o svobodě a cestování. Ochutnávali půvab místní přírody a taky ořechová másla, která představovala pro všechny místní horaly a dobrodruhy přísun ultimátní energie.
Když si Matěj po návratu do ČR takhle jednou procházel regály v supermarketu s s cílem potěšit svou ženu oblíbeným dárkem, zastesknul si po chuti jemných ořechových másel, jaké pamatoval ze svých cest za americkým snem. Nezávisle na tom už Marek nosil myšlenku o výrobě vlastních ořechových másel tady v Česku. Jednak mu samotnému moc chyběla a také cítil volnou příležitost na trhu.
Stesk po skutečně dobrém máslu vyvrcholil v roce 2014, kdy se kluci rozhodli prorazit na ořechovém trhu a založili značku Šufan.