Mandle s bílou čokoládou - Šufan - 330g
Špičková odrůda přirozeně sladkých španělských mandlí a navrch Šufanova vlastní bílá čokoláda – to je máslo, které sice může znít sladce, ale nebojte se, pusu vám určitě neslepí.
Mandle s bílou čokoládou
Mandle a bílá čokoláda, tomu říkájí nebeské spojení pro malé i velké! Obzvlášť, když obě suroviny v Šufanu pečlivě vybrali a zvolili takový poměr, aby máslo nebylo ani náhodou přeslazené. Mandle si už léta dovážejí ze Španělska, protože jde nejen chuťově o výrazně zajímavější a kvalitnější odrůdu, než je ta nejrozšířenější kalifornská. Jsou výrazně sladší a opravdu velké. Po šetrném upražení a mletí je smíchají s pořádnou porcí řemeslné bílé čokolády, kterou si sami vyrábí v jejich čokoládovně.
A lahodné máslo s čistým složením je na světě. Bude vám chutnat jen tak, ale třeba i v kaších a na lívancích.
Složení:
Pražené mandle 75 %, bílá čokoláda 25 % (sušené mléko, kakaové máslo, třtinový cukr).
Výživové údaje na 100 g výrobku:
Tuky 56,2 g
Nasycené MK 11 g
Sacharidy 12,5 g
Z toho cukry 11,6 g
Bílkoviny 19,7 g
Sůl 0,06 g
Země původu surovin:
Španělsko
Alergeny:
Může obsahovat stopy arašídů, sezamu a ostatních ořechů.
Skladujte v suchu, chraňte před slunečním zářením. Spotřebujte do 30 dní od otevření.
Bílé skvrny kakaového másla na povrchu vznikají přirozeně a nejsou na závadu.
Výrobce: ŠUFAN s.r.o.
Použití:
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Všechno to začalo v roce 2011, kdy Marek s Matějem jeli objevovat Ameriku do Kanady. A že objevili. Někde mezi zahradničením, opravováním aut, obkládáním koupelen, pokrýváním střech a stavebními montážemi se jim plnil sen o svobodě a cestování. Ochutnávali půvab místní přírody a taky ořechová másla, která představovala pro všechny místní horaly a dobrodruhy přísun ultimátní energie.
Když si Matěj po návratu do ČR takhle jednou procházel regály v supermarketu s s cílem potěšit svou ženu oblíbeným dárkem, zastesknul si po chuti jemných ořechových másel, jaké pamatoval ze svých cest za americkým snem. Nezávisle na tom už Marek nosil myšlenku o výrobě vlastních ořechových másel tady v Česku. Jednak mu samotnému moc chyběla a také cítil volnou příležitost na trhu.
Stesk po skutečně dobrém máslu vyvrcholil v roce 2014, kdy se kluci rozhodli prorazit na ořechovém trhu a založili značku Šufan.