Mandlové máslo - Šufan - 330g
Tak takové mandlové máslo jste ještě neochutnali! Najdete v něm totiž jenom 100 % mletých, výjimečně sladkých španělských mandlí, bez zbytečných přísad v dokonale jemné konzistenci.
Mandlové máslo
Hned s první lžičkou vás překvapí příjemná sladkost Šufanova mandlového másla a dost možná budete chtít kontrolovat etiketu a hledat přidaný cukr. Žádný ale nenajdete – sladkost je zcela přirozená a odvíjí se od výjimečnosti španělské odrůdy mandlí, které mají vyšší podíl tuků a cukrů. S kalifornskými mandlemi, které potkáte nejčastěji, se tedy vůbec nedají srovnávat. Navíc, když se dováží přímo ze Španělska, vždy z nejčerstvější sklizně a následně je sami v Šufanu šetrně praží za nižších teplot.
Ne nadarmo se mandlové máslo bez jakýchkoliv zbytečností a nesmyslů řadí mezi Šufanovi nejprodávanější kousky. A těch receptů, které s ním můžete vyzkoušet…
Složení:
Pražené mandle 100 %.
Výživové údaje na 100 g výrobku:
Tuky 58 g
Nasycené MK 4,5 g
Sacharidy 5,4 g
Z toho cukry 4,2 g
Vláknina 9,6 g
Bílkoviny 22,6 g
Sůl 0,07 g
Země původu surovin:
Španělsko
Alergeny:
Může obsahovat stopy arašídů, sezamu a ostatních ořechů.
Skladujte v suchu, chraňte před slunečním zářením. Spotřebujte do 30 dní od otevření.
Olej na povrchu je přirozeným jevem. Promíchejte.
Výrobce: ŠUFAN s.r.o.
Použití:
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Všechno to začalo v roce 2011, kdy Marek s Matějem jeli objevovat Ameriku do Kanady. A že objevili. Někde mezi zahradničením, opravováním aut, obkládáním koupelen, pokrýváním střech a stavebními montážemi se jim plnil sen o svobodě a cestování. Ochutnávali půvab místní přírody a taky ořechová másla, která představovala pro všechny místní horaly a dobrodruhy přísun ultimátní energie.
Když si Matěj po návratu do ČR takhle jednou procházel regály v supermarketu s s cílem potěšit svou ženu oblíbeným dárkem, zastesknul si po chuti jemných ořechových másel, jaké pamatoval ze svých cest za americkým snem. Nezávisle na tom už Marek nosil myšlenku o výrobě vlastních ořechových másel tady v Česku. Jednak mu samotnému moc chyběla a také cítil volnou příležitost na trhu.
Stesk po skutečně dobrém máslu vyvrcholil v roce 2014, kdy se kluci rozhodli prorazit na ořechovém trhu a založili značku Šufan.