Višně lyofilizované - Šufan - 40g
Letní sezóna čerstvých sladkokyselých višní trvá jen krátce, na těchto lyofilizovaných si ale naštěstí můžete pochutnat kdykoli během roku! Jsou stejně tak chutné a plné živin.
Višně lyofilizované
Touha po čerstvě utržených sladkokyselých višních může být velká. Co ale dělat, když jsou mimo sezónu? Šufanovi lyofilizované višně je svou chutí, vůní i poměrem zachovaných živin hravě nahradí.
V průběhu lyofilizace projdou višně, stejně jako ostatní druhy ovoce, hlubokým zmrazením pod nízkým tlakem, díky čemuž se zbaví veškeré vody. Protože se tím pádem plody vyhnou vysokým teplotám jako při klasickém sušení horkým vzduchem, zachovají si naprostou většinou živin včetně vitamínů a minerálů.
Mrazem sušené višně jsou skvělý parťák na doma i na cesty. Jsou totiž skvělé jako rychlá a trvanlivá svačina k doplnění energie a zaručeně vylepší každou sladkou snídani, smoothie i dezert. Jen pozor na pečlivé uzavření sáčku, aby plody nenavlhly a rázem nebylo po křupání!
Složení:
Mrazem sušené višně 100 %.
Výživové údaje na 100 g výrobku:
Tuky 2,1 g
Nasycené MK 0,5 g
Sacharidy 76 g
Z toho cukry 60 g
Vláknina 11 g
Bílkoviny 7,1 g
Sůl 0,06 g
Alergeny:
Může obsahovat stopy arašídů, sezamu a ostatních skořápkových plodů.
Skladujte v suchu, chraňte před přímým slunečním zářením. Spotřebujte do 30 dní od otevření.
Výrobce: ŠUFAN s.r.o.
Použití:
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Všechno to začalo v roce 2011, kdy Marek s Matějem jeli objevovat Ameriku do Kanady. A že objevili. Někde mezi zahradničením, opravováním aut, obkládáním koupelen, pokrýváním střech a stavebními montážemi se jim plnil sen o svobodě a cestování. Ochutnávali půvab místní přírody a taky ořechová másla, která představovala pro všechny místní horaly a dobrodruhy přísun ultimátní energie.
Když si Matěj po návratu do ČR takhle jednou procházel regály v supermarketu s s cílem potěšit svou ženu oblíbeným dárkem, zastesknul si po chuti jemných ořechových másel, jaké pamatoval ze svých cest za americkým snem. Nezávisle na tom už Marek nosil myšlenku o výrobě vlastních ořechových másel tady v Česku. Jednak mu samotnému moc chyběla a také cítil volnou příležitost na trhu.
Stesk po skutečně dobrém máslu vyvrcholil v roce 2014, kdy se kluci rozhodli prorazit na ořechovém trhu a založili značku Šufan.