Granola čokoládová - Šufan - 420g
Prvá naozaj čokoládová granola! Aj takto by sa dali opísať tieto orechovým maslom lahodne zapečené kúsky plné poriadnych lieskových orechov a Šufanovi remeselné tmavé čokolády. Skrátka recept na skvelé ráno v jednom sáčku.
Granola čokoládová
Ak si potrpíte na chuť prvotriednej tmavej čokolády a radi si ráno zachrumkáte, Šufanovu bezlepkovú čokoládovú granolu stvorili presne pre vás. A keď povedia čokoládovú, majú tým na mysli skutočne veľa, veľa čokolády. Tú si totiž vyrábajú v Šufane sami podľa remeselných postupov a výsledok stojí za to. Vzniká z výberových kakaových bôbov z Peru, ktoré najskôr šetrne napražia a potom dojemna melú v melanžéri. Okrem toho zapekajú granolu orechovým maslom, zladia medom, nešetria blanšírovanými lieskovými orechmi z pobrežia Čierneho mora a nezabúdajú ani na nálož chia a ľanových semienok.
Všetky granoly sú tiež povestné pre svoje veľké kusy (nečakajte žiadnu drvinu) a nepresladenú chuť. Aj keď je to jasná raňajková voľba, ťažko sa jej odoláva aj ako desiate kedykoľvek počas dňa.
Zloženie:
Bezlepkové ovsené vločky, kokos, sedmdesiatpercentná čokoláda BIO 11,5 % (kakaové bôby, sušená trstinová šťava, kakaové maslo), med, rýžový sirup, lieskové orechy, slnečnicová pasta, ľanové semienka, chia semienka (Salvia Hispanica), kakaový prášok, soľ.
Výživové údaje na 100 g výrobku:
Tuky 30,6 g
Nasýtené MK 14,9 g
Sacharidy 44,2 g
Z toho cukry 18,7 g
Bielkoviny 10,4 g
Soľ 0,2 g
Alergény:
Môže obsahovať stopy iných druhov orechov, arašidov a sezamu.
Skladujte v suchu, chráňte pred priamym slnečným svetlom.
Výrobca: ŠUFAN s.r.o.
Použitie:
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Všechno to začalo v roce 2011, kdy Marek s Matějem jeli objevovat Ameriku do Kanady. A že objevili. Někde mezi zahradničením, opravováním aut, obkládáním koupelen, pokrýváním střech a stavebními montážemi se jim plnil sen o svobodě a cestování. Ochutnávali půvab místní přírody a taky ořechová másla, která představovala pro všechny místní horaly a dobrodruhy přísun ultimátní energie.
Když si Matěj po návratu do ČR takhle jednou procházel regály v supermarketu s s cílem potěšit svou ženu oblíbeným dárkem, zastesknul si po chuti jemných ořechových másel, jaké pamatoval ze svých cest za americkým snem. Nezávisle na tom už Marek nosil myšlenku o výrobě vlastních ořechových másel tady v Česku. Jednak mu samotnému moc chyběla a také cítil volnou příležitost na trhu.
Stesk po skutečně dobrém máslu vyvrcholil v roce 2014, kdy se kluci rozhodli prorazit na ořechovém trhu a založili značku Šufan.