Granola jahodová - Šufan - 400g
Chrumkavá granola s nádychom leta, stvorená pre všetkých, ktorí nedajú dopustiť na chuť jahôd.
Granola jahodová
Predstavujeme vám granolu, vďaka ktoré si budete nariaďovať budík s úsmevom. Je plná veľkých a krásne chrumkavých kusov, kokosových plátkov, semienok, pufovaných pšenov a hlavne jahôd a kešu orechov. Pretože u Šufana chceli, aby ste jahody cítili v každom súste, siahli po lyofilizovaných alebo mrazom sušených. Tie svojou chuťou, farbou a obsahom živín pripomínajú čerstvo odtrhnuté. Kešu v Šufanovej jahodovej bezlepkovej granole tiež neprehliadnete – sú poriadne veľké a krásne biele, v chuti smotanovej. Skrátka poctivosť na druhú.
Okrem toho granolu zapekajú orechovým maslom a zladia veľmi obozretne medom. Aj keď je to jasná raňajková voľba, ťažko sa jej odoláva aj ako desiate kedykoľvek počas dňa.
Zloženie:
Bezlepkové ovsené vločky, kokos, slnečnicové semienka, med, rýžový sirup, pšeno, lyofilizované jahody 4‚6 %, kešu orechy, sezamové semienka,pufované pšeno, soľ.
Výživové údaje na 100 g výrobku:
Tuky 27,5 g
Nasýtené MK 13,9 g
Sacharidy 49,6 g
Z toho cukry 22 g
Bielkoviny 10,5 g
Soľ 0,2 g
Alergény:
Môže obsahovať stopy iných druhov orechov, arašidov a sezamu.
Skladujte v suchu, chráňte pred priamym slnečným svetlom.
Výrobca: ŠUFAN s.r.o.
Použitie:
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Všechno to začalo v roce 2011, kdy Marek s Matějem jeli objevovat Ameriku do Kanady. A že objevili. Někde mezi zahradničením, opravováním aut, obkládáním koupelen, pokrýváním střech a stavebními montážemi se jim plnil sen o svobodě a cestování. Ochutnávali půvab místní přírody a taky ořechová másla, která představovala pro všechny místní horaly a dobrodruhy přísun ultimátní energie.
Když si Matěj po návratu do ČR takhle jednou procházel regály v supermarketu s s cílem potěšit svou ženu oblíbeným dárkem, zastesknul si po chuti jemných ořechových másel, jaké pamatoval ze svých cest za americkým snem. Nezávisle na tom už Marek nosil myšlenku o výrobě vlastních ořechových másel tady v Česku. Jednak mu samotnému moc chyběla a také cítil volnou příležitost na trhu.
Stesk po skutečně dobrém máslu vyvrcholil v roce 2014, kdy se kluci rozhodli prorazit na ořechovém trhu a založili značku Šufan.