Kešu pražené solené - Šufan - 500g
Kešu, na ktorých si budete pochutnávať za odmenu. Skvele upražené, chrumkavé a v neodolateľnom kabátiku z jemne namletej himalájskej soli.
Kešu pražené solené
Solené kešu orechy sú tak trochu vlajkovou dobrotou od Šufanu - takmer každý deň sa ich vôňa rozline Šufanovou pražiarňou. Zákazníkom sa v Šufane ani trochu nediví, pretože také kešu len tak niekde neochutnáte.
Kešu dováža z Vietnamu alebo Pobrežia Slonoviny v jednej z najväčších veľkostí na trhu W240, a preto vyzerajú naozaj kráľovsky. Sú žiarivo biele, počas praženia ale získajú nemenej lákavý zlatistý odtieň. Orechy pražia čo najšetrnejšie, za nižších teplôt, kým nevyladí ich chuť k dokonalosti. Pomyselnou čerešničkou na torte je potom samotné solenie. Používajú prvotriednu himalájsku soľ, ktorú umelú na jemný púder. A orechový zázrak je na svete.
Zloženie:
Pražené kešu orechy 99 %, himalájska soľ 1 %.
Výživové údaje na 100 g výrobku:
Tuky 44,6 g
Nasýtené MK 8,6 g
Sacharidy 23,8 g
Z toho cukry 7,4 g
Bielkoviny 19,8 g
Soľ 1 g
Krajina pôvodu surovín:
Vietnam/Pobrežie slonoviny
Alergény:
Môže obsahovať stopy iných druhov orechov, arašidov a sezamu.
Skladujte v suchu, chráňte pred priamym slnečným žiarením. Spotrebujte do 30 dní od otvorenia.
Výrobca: ŠUFAN s.r.o.
Použitie:
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Všechno to začalo v roce 2011, kdy Marek s Matějem jeli objevovat Ameriku do Kanady. A že objevili. Někde mezi zahradničením, opravováním aut, obkládáním koupelen, pokrýváním střech a stavebními montážemi se jim plnil sen o svobodě a cestování. Ochutnávali půvab místní přírody a taky ořechová másla, která představovala pro všechny místní horaly a dobrodruhy přísun ultimátní energie.
Když si Matěj po návratu do ČR takhle jednou procházel regály v supermarketu s s cílem potěšit svou ženu oblíbeným dárkem, zastesknul si po chuti jemných ořechových másel, jaké pamatoval ze svých cest za americkým snem. Nezávisle na tom už Marek nosil myšlenku o výrobě vlastních ořechových másel tady v Česku. Jednak mu samotnému moc chyběla a také cítil volnou příležitost na trhu.
Stesk po skutečně dobrém máslu vyvrcholil v roce 2014, kdy se kluci rozhodli prorazit na ořechovém trhu a založili značku Šufan.