Kokosové hniezda s kešu - Šufan - 170g
Hravá a jedinečná kombinácia kokosu, semienok a naozaj veľkých kešu orechov. Dokonale prepečená a chrumkavá desiata na každý deň. Zoznámte sa s vašou novou najobľúbenejšou dobrotou od Šufanu v balení 170g.
Kokosové hniezda s kešu
Kokosové hniezda sú inovatívnou dobrotou, ktorú v Česku inde neochutnáte. S každým chrumkavou prepečeným kúskom vás čaká poriadna nálož chuti i energie, čo z hniezd robí všestranného parťáka do hôr, školy i práce.
Pretože sa v Šufane neradi hrajú na chemické laboratórium, v zložení nájdete len poctivé suroviny prvotriednej kvality, z ktorých sa vám nezašmodrchá jazyk. Zmes obsahuje šťavnaté a krehké kokosové chipsy, slnečnicové a chia semienka a výstavné kešu orechy kalibrácie W320, ktoré sú už poriadne veľké. Čerstvé kešu dováža z Vietnamu alebo Pobrežia Slonoviny a sami si ich potom bez použitia oleja šetrne pražia pre výraznú chuť i vôňu. Niet divu, že sú hlavnou hviezdou aj v prípade kokosových hniezd. Aby hniezda držala pohromade a bola príjemne sladká, zapekajú ich ryžovým sirupom a trstinovým cukrom. Jednoduché, a pritom dokonalé.
Kokosové hniezda sú skvelé len tak, ale aj s jogurtom, mliekom či tvarohom a čerstvým ovocím. Alebo džemom… Skrátka vás neprestanú baviť.
Zloženie:
Kokos chips 53,5 %, ryžový sirup, trstinový cukor, kešu orechy 16 %, slnečnicové semienka, chia semienka, (salvia hispanica), soľ.
Výživové údaje na 100 g výrobku:
Tuky 46,9 g
Nasýtené MK 32,4 g
Sacharidy 37 g
Z toho cukry 22,4 g
Bielkoviny 9,3 g
Soľ 0,1 g
Môže obsahovať stopy arašidov, sezamu a ostatných škrupinových plodov.
Skladujte v suchu, chráňte pred priamym slnečným žiarením. Spotrebujte do jedného týždňa po otvorení.
Výrobca: ŠUFAN s.r.o.
Použitie:
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Všechno to začalo v roce 2011, kdy Marek s Matějem jeli objevovat Ameriku do Kanady. A že objevili. Někde mezi zahradničením, opravováním aut, obkládáním koupelen, pokrýváním střech a stavebními montážemi se jim plnil sen o svobodě a cestování. Ochutnávali půvab místní přírody a taky ořechová másla, která představovala pro všechny místní horaly a dobrodruhy přísun ultimátní energie.
Když si Matěj po návratu do ČR takhle jednou procházel regály v supermarketu s s cílem potěšit svou ženu oblíbeným dárkem, zastesknul si po chuti jemných ořechových másel, jaké pamatoval ze svých cest za americkým snem. Nezávisle na tom už Marek nosil myšlenku o výrobě vlastních ořechových másel tady v Česku. Jednak mu samotnému moc chyběla a také cítil volnou příležitost na trhu.
Stesk po skutečně dobrém máslu vyvrcholil v roce 2014, kdy se kluci rozhodli prorazit na ořechovém trhu a založili značku Šufan.