Lieskový orech s tmavou čokoládou - Šufan - 190 g
To najpoctivejšie lieskovorechové maslo pod slnkom, plné 70% remeselnej čokolády as nízkym podielom cukru.
Lieskový orech s tmavou čokoládou
V čom je Šufanovo liesko-čokoládové maslo také výnimočné? Vyrábajú ho z blanšírovaných lieskových orechov prvotriednej kvality, ktoré si priamo dovážajú z tureckého pobrežia Čierneho mora a šetrne ich napražia tak, aby naplno vynikla ich chuť. A potom už len pridajú ich lahodnú tmavú čokoládu, vyrábanú pekne od základu z výberových kakaových bôbov, a štipku himalájskej soli.
Skrátka žiadny cukor s kakaovým práškom a pochybnými éčkami, ale poriadny orechový krém, ktorý nesmie chýbať pri žiadnej raňajke alebo pečení.
Zloženie:
Pražené lieskové orechy 70 %, Bio sedemdesiatpercentná čokoláda 30 % (kakaové bôby, kakaové maslo, sušená trstinová šťava) a himalájska soľ.
Výživové údaje na 100 g výrobku:
Tuky 49,5 g
Nasýtené MK 7,3 g
Sacharidy 22,7 g
Z toho cukry 10,4 g
Bielkoviny 13,4 g
Sol' 0,05 g
Turecko
Alergény:
Môže obsahovať stopy arašidov, sezamu a iných orechov.
Skladujte v suchu, chráňte pred slnečným žiarením. Spotrebujte do 30 dní od otvorenia.
Biele škvrny kakaového masla na povrchu vznikajú prirodzene a nie sú na závadu.
Výrobca: ŠUFAN s.r.o.
Použitie:
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Všechno to začalo v roce 2011, kdy Marek s Matějem jeli objevovat Ameriku do Kanady. A že objevili. Někde mezi zahradničením, opravováním aut, obkládáním koupelen, pokrýváním střech a stavebními montážemi se jim plnil sen o svobodě a cestování. Ochutnávali půvab místní přírody a taky ořechová másla, která představovala pro všechny místní horaly a dobrodruhy přísun ultimátní energie.
Když si Matěj po návratu do ČR takhle jednou procházel regály v supermarketu s s cílem potěšit svou ženu oblíbeným dárkem, zastesknul si po chuti jemných ořechových másel, jaké pamatoval ze svých cest za americkým snem. Nezávisle na tom už Marek nosil myšlenku o výrobě vlastních ořechových másel tady v Česku. Jednak mu samotnému moc chyběla a také cítil volnou příležitost na trhu.
Stesk po skutečně dobrém máslu vyvrcholil v roce 2014, kdy se kluci rozhodli prorazit na ořechovém trhu a založili značku Šufan.