Mandle pražené solené Španielsko - Šufan - 200g
Príjemne sladké španielske mandle poprášené himalájskou soľou pomletou na jemný púder. Lepšie duo nenájdete.
Mandle pražené solené Španělsko
Šufanovi pražené solené mandle sú jedinečnou dobrotou, ktorá spôsobuje cmúľanie ruky, ktorá sa až do posledného orecha nie a nie zastaviť. A v čom sa skrýva ich tajomstvo?
Mandle dovážajú jedine zo Španielska, kde si vyhliadli príjemne sladkú odrodu, ktorá sa s najrozšírenejšou kalifornskou nedá porovnávať. Jadrá sú väčšie a chuťovo zaujímavejšie. Inými slovami, vaše chuťové poháriky čaká poriadne vášnivé flamenco. Mandle sú pražené čo najšetrnejšie, pri nižších teplotách, kým nevyladí ich chuť k dokonalosti. Pomyselnou čerešničkou na torte je potom samotné solenie. Používajú prvotriednu himalájsku soľ, ktorú umelú na jemný púder. A orechový zázrak je na svete.
Zloženie:
Pražené mandle jadra 99 %, himalájska soľ 1 %.
Výživové údaje na 100 g výrobku:
Tuky 57,4 g
Nasýtené MK 4,4 g
Sacharidy 5,4 g
Z toho cukry 4,1 g
Vláknina 9,5 g
Bielkovin 22,4 g
Soľ 1,7 g
Krajina pôvodu surovín:
Španielsko
Alergény:
Môže obsahovať stopy iných druhov orechov, arašidov a sezamu.
Skladujte v suchu, chráňte pred priamym slnečným žiarením. Spotrebujte do 30 dní od otvorenia.
Výrobca: ŠUFAN s.r.o.
Použitie:
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Všechno to začalo v roce 2011, kdy Marek s Matějem jeli objevovat Ameriku do Kanady. A že objevili. Někde mezi zahradničením, opravováním aut, obkládáním koupelen, pokrýváním střech a stavebními montážemi se jim plnil sen o svobodě a cestování. Ochutnávali půvab místní přírody a taky ořechová másla, která představovala pro všechny místní horaly a dobrodruhy přísun ultimátní energie.
Když si Matěj po návratu do ČR takhle jednou procházel regály v supermarketu s s cílem potěšit svou ženu oblíbeným dárkem, zastesknul si po chuti jemných ořechových másel, jaké pamatoval ze svých cest za americkým snem. Nezávisle na tom už Marek nosil myšlenku o výrobě vlastních ořechových másel tady v Česku. Jednak mu samotnému moc chyběla a také cítil volnou příležitost na trhu.
Stesk po skutečně dobrém máslu vyvrcholil v roce 2014, kdy se kluci rozhodli prorazit na ořechovém trhu a založili značku Šufan.