Mandle s bielou čokoládou - Šufan - 330g
Špičková odroda prirodzene sladkých španielskych mandlí a navrch Šufanova vlastná biela čokoláda – to je maslo, ktoré síce môže znieť sladko, ale nebojte sa, pusu vám určite nezlepí.
Mandle s bielou čokoládou
Mandle a biela čokoláda, tomu hovoríme nebeské spojenie pre malých aj veľkých! Obzvlášť, keď obe suroviny v Šufane starostlivo vybrali a zvolili taký pomer, aby maslo nebolo ani náhodou presladené. Mandle si už roky dovážajú zo Španielska, pretože ide nielen chuťovo o výrazne zaujímavejšiu a kvalitnejšiu odrodu, než je tá najrozšírenejšia kalifornská. Sú výrazne sladšie a skutočne veľké. Po šetrnom upražení a mletí ich zmiešajú s poriadnou porciou remeselnej bielej čokolády, ktorú si sami vyrábajú v ich čokoládovni.
A lahodné maslo s čistým zložením je na svete. Bude vám chutiť len tak, ale napríklad aj v kašiach a na lievancoch.
Zloženie:
Pražené mandle 75 %, biela čokoláda 25 % (sušené mlieko, kakaové maslo, trstinový cukor).
Výživové údaje na 100 g výrobku:
Tuky 56,2 g
Nasýtené MK 11 g
Sacharidy 12,5 g
Z toho cukry 11,6 g
Bielkoviny 19,7 g
Sol' 0,06 g
Krajina pôvodu surovín:
Španielsko
Alergény:
Môže obsahovať stopy arašidov, sezamu a iných orechov.
Skladujte v suchu, chráňte pred slnečným žiarením. Spotrebujte do 30 dní od otvorenia.
Biele škvrny kakaového masla na povrchu vznikajú prirodzene a nie sú na závadu.
Výrobca: ŠUFAN s.r.o.
Použitie:
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Všechno to začalo v roce 2011, kdy Marek s Matějem jeli objevovat Ameriku do Kanady. A že objevili. Někde mezi zahradničením, opravováním aut, obkládáním koupelen, pokrýváním střech a stavebními montážemi se jim plnil sen o svobodě a cestování. Ochutnávali půvab místní přírody a taky ořechová másla, která představovala pro všechny místní horaly a dobrodruhy přísun ultimátní energie.
Když si Matěj po návratu do ČR takhle jednou procházel regály v supermarketu s s cílem potěšit svou ženu oblíbeným dárkem, zastesknul si po chuti jemných ořechových másel, jaké pamatoval ze svých cest za americkým snem. Nezávisle na tom už Marek nosil myšlenku o výrobě vlastních ořechových másel tady v Česku. Jednak mu samotnému moc chyběla a také cítil volnou příležitost na trhu.
Stesk po skutečně dobrém máslu vyvrcholil v roce 2014, kdy se kluci rozhodli prorazit na ořechovém trhu a založili značku Šufan.